Sport events

Deze sport-events zijn speciaal voor ouder(s) mét hun tiener(s). Sporten met je puber(s) kan heel veel opleveren binnen het gezin. Even niet met elkaar hoeven praten, maar gewoon lekker samen bezig zijn. Samen iets nieuws leren, samen een nieuwe uitdaging aangaan, elkaar motiveren om alles te geven en complimenteren als iets lukt. Samen sporten geeft een positief gevoel, versterkt jullie relatie, zorgt voor ontspanning in hoofd en lijf én niet onbelangrijk….het zorgt voor veel plezier! Omdat ik zie en merk dat het naast de gesprekken die ik voer met gezinnen belangrijk is dat de gezinsleden met elkaar dingen ondernemen en dat er aandacht voor de communicatie moet blijven, bied ik deze sport-events aan, Dit doe ik in samenwerking met kwalitatief goede sportinstructeurs. Doen jullie ook een keer mee? Wedden dat jullie er enthousiast van worden! Hoe je je puber zover krijgt? Wij bieden alleen hele gave sporten aan (met name in de vakanties) dat helpt zeker!

Agenda sport-events voor ouder mét tiener

30 juni 13:00-15:00 uur surf-event in Noordwijk

7 juli 14:00-15:00 uur kickboks-event les 1 in Nieuw-Vennep

14 juli 14:00-15:00 uur kickboks-event les 2 in Nieuw Vennep

21 juli 14:00-15:00 uur kickboks-event les 3 in Nieuw-Vennep

 

Aanmelden of meer informatie? Stuur mij dan een mail: marieke@coachpraktijkblijleven.nl

 

 

Ervaringen surf-event 30 juni 2019

“Super cool om te doen!!! Lang van gedroomd, eindelijk gedaan”

Deelnemer surf-event

“Super leuk! Marieke, zon, zee, golf. Grootte van de groep was helemaal top”

Deelnemer Surf-event

 “Heel leuk. Aardige instructeur. Ze moedigden mij aan en gaven complimenten”

Deelnemer surf-event

“Super leuk! Marieke, zon, zee, golf. Grootte van de groep was helemaal top”

Deelnemer surf-event

Ervaringen kickboks-event 7-14-21 juli 2019

“Ik kon na de laatste les geen “pap” meer zeggen…hoe schakel je een moeder uit…haha. Ik zeg geen nee tegen een volgende keer. We gaan elkaar vast weer ergens zien, leuk!”

Deelnemer kickboks-event

“Mijn zoon slaat snel als hij gepest wordt, na deze lessen heb ik echt het idee dat het wat met hem heeft gedaan. Hij weet nu hoe hij kan reageren zonder direct lijfelijk te worden. Jullie hebben echt iets moois neer gezet samen. Top gedaan”

Deelnemer kickboks-event

“Communiceren met elkaar bleek echt een must tijden het boksen. Dat is nog best moeilijk merkten wij. Dat is iets waar wij echt mee aan de slag willen gaan als gezin”

Deelnemer kickboks-event