Online programma voor ouders

Positiviteit in de Puberteit

Ben je een ouder van een puber en ben je ook toe aan meer positiviteit in huis? Zou je niks liever willen dan een vrolijke en positieve puber in huis? Eindelijk weer eens normaal gesprekken met elkaar kunnen voeren zonder dat alles steeds eindigt in een ruzie? Wil je dat je puber nou eens in beweging komt voor school?

In “Positiviteit in de puberteit” leer je alles over de puberteit, positief communiceren, motivatie(problematiek), de rol van ouders, mindset, opvoeding, pubers & school, faalangst, maar vooral wat jij als ouder kan doen om het hele gezin weer een positieve boost te geven.

In dit programma leer je weer vol zelfvertrouwen je rol als ouder op een positieve manier te vervullen, zodat je rustig en duidelijk kan handelen bij het pubergedrag. Je weet wat je wanneer kan toepassen en die rust voelt je puber ook. Vele gezinnen hebben al fantastische resultaten geboekt met alle tips en tools die nu gebundeld zijn in dit programma!

Je gaat ervaren dat je je puber beter gaat begrijpen én hij jou ook! Je praat weer mét elkaar in plaats van tégen elkaar. Er ontstaan mooie gesprekken, je ontdekt wat je puber écht graag wil, je voelt trots als je ziet en hoort hoe je puber zijn weg aan het zoeken is. Je hebt het vertrouwen in hem terug gekregen waardoor je hem meer ruimte en vrijheid durft te geven om zichzelf te ontwikkelen. Je bent nu de liefdevolle backup  in plaats van de aanjager om hem tot actie te brengen. Hoe fijn is dat! Je hebt straks gewoon tijd over 😉

Meld je aan!

Dit programma gaat 1 oktober live!  De inschrijving gaat 30 september op slot, zodat ik alle aandacht heb voor de deelnemers. Je kan 1x per 2 weken live (online) vragen stellen. Het is dus een interactief programma van 6 modules, elke module bestaat uit 4 onderdelen (24 lessen in totaal). Elk onderdeel bestaat uit een filmpje van ongeveer 15 minuten én opdrachten in een werkboek.  Deelname kost € 249 (incl. BTW).

Voor meer informatie, mail marieke@coachpraktijkblijleven.nl

Luister hier de podcast

Geregistreerd coach bij: