Gratis

Ebook: Scoren op toetsen doe je zo!

Haal je voor dat ene vak steeds een onvoldoende? Heb je geen idee waardoor het steeds misgaat? Schrijf je in voor mijn maandelijkse tips & handvatten en ontvang het Ebook Scoren op toetsen doe je zo! helemaal gratis. In het ebook staan de punten waardoor het per vak vaak mis gaat bij leerlingen. En daarnaast staan uiteraard de beste tips, zodat scoren op toetsen opeens wel lukt! Je kan deze eerste versie gratis downloaden. Laat je op Facebook ook een opmerking achter met je mening over dit ebook? Wie weet komt er ook een 2e versie, maar dan met nóg meer vakken en niveaus erin. Ik wens je veel succes met de nieuwe aanpak bij elk vak!

Studiekeuze Special 2018-2019

Mis je op dit moment een doel? Zou je graag een doel hebben om naar toe te werken, zodat je weet waar je het allemaal voor doet? Weten wat je na je middelbare school wilt gaan doen?

Dan is het downloaden en lezen van deze Studiekeuze Special 2018-2019 echt iets voor jou! Neem de eerste stap en download hieronder gratis het magazine. Het staat vol met belangrijke en nuttige informatie om een stapje dichterbij jouw doel te komen.